Özel Araç ile Transfer

istanbul hotel transfer

Özel Araç ile Transfer

Özel araç ile transfer hizmetimiz farklı müşteri profilleri için hizmete sunduğumuz yeni model araç filomuz ile gerçekleştirilmektedir. İstanbul’da bulunan Yeni Havalimanı ve Sabiha Gökçen Havalimanı ile belirtmiş olduğunuz herhangi bir adres arasında gidiş, dönüş olarak hizmet vermekteyiz.

Araç filomuzdaki araçlarımız son model olup, müşteri ulaşım seçenekleri ve özel talep doğrultusunda farklı model seçenekleri bulunmaktadır. Araç içi güvenlik, konfor donanımları tam ve eksiksizdir. Araçlarımız düzenli zaman aralıklarında teknik, hijyenik ve genel güvenlik bakımına tabi tutulmakta ve test aşamalarını başarılı bir şekilde geçmektedirler. Bu sayede müşterilerimize konforlu, hijyenik ve güvenli bir ulaşım hizmeti sunuyoruz.

Hizmetimizin aksamaması adına belirtmiş olduğunuz tarih, adres ve uçuş bilgileri detaylarını güncel olarak kontrol ediyoruz ve sürekli olarak müşterilerimiz ile iletişim halinde kalarak, transfer hizmetinin en ufak bir şekilde aksamadan gerçekleştirilmesini sağlıyoruz. Firma personellerimiz müşteri talepleri ile 7/24 ilgilenmekte ve ulaşım detaylarınız ile ilgili olarak özel not ve isteklerinizi eksiksiz bir şekilde gerçekleştirmektedir.

Özel araç sürücü personelimiz İstanbul ve çevresini iyi bilen, hava yolu ulaşımı konusunda tam bilgi ve deneyime sahip personel olup, yoğun İstanbul trafiğinde sizlere sorunsuz ve zamanında bir ulaşım hizmeti sağlayacaktır. Tek yapmanız gereken firmamız ile iletişime geçmek. Bizler uzun yıllardır İstanbul Yeni Havalimanı transfer ve Sabiha Gökçen Havalimanı transfer hizmetlerini gerçekleştiren bir firma olarak, beklentilerinizi karşılayacak bir hizmet anlayışı ile hareket ediyoruz.

Firmamıza ulaşmak ve havaalanı transfer hizmetimizden faydalanmak oldukça basittir. Bunun için bizlere hizmet numaralarımızdan ulaşabileceğiniz gibi online olarak web sitemiz üzerinden de hizmet talebinde bulunabilirsiniz.