Kayak Merkezlerine Transfer

istanbul hotel transfer

Kayak Merkezlerine Transfer

Kayak Merkezleri Transferleri
Sizi evinizden ya da dilediğiniz yerden alalım… Trafiği, hava şartlarını, dağ yollarını, zincir takmayı yani ulaşımla ilgili hiçbir şeyi düşünmeden, tatilin keyfini çıkarın.

Konforlu, keyifli ve güvenli bir seyahat sizi bekliyor. Minibüs ya da VIP Minibüs araç seçeneklerimizle tercihinizi siz belirleyebilirsiniz.

Yeni araç filomuz, eğitimli sürücülerimiz, 24 saat operasyon servisimiz, müşteri hizmetlerimiz ve ödeme seçeneklerimizle her zaman hizmetinizdeyiz.

Tamamen kalite ve müşteri memnuniyeti kriterleri çerçevesinde tecrübesiyle iştiraklerimizden ISTANBUL TRANSFER 7/24 araç hizmetlerinde , Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı onaylı D2 Yetki Belgemizle  hizmetinize sunduğumuz  27 adet son model filomuzdaki araçlarımız yüksek kalite standartlarında donatılmıştır. ISTANBUL TRANSFER 7/24 araç hizmetlerinde hizmetinizde olacak personelimiz, kadromuzun en seçkin şoförlerinden seçilmiş olup, hizmetinizde hiçbir detayı göz ardı etmeyecek, müşterilerimize "kusursuz hizmet" sunacaklardır. ISTANBUL TRANSFER 7/24 olarak gerçekleştirdiğimiz her işe aynı heyecan, istek ve pozitif enerjiyle yaklaşıyoruz. Hiç kaybetmek istemediğimiz amatör, bir o kadar da azimli ruhu canlı tutmaya gayret ediyoruz. Hizmet verdiğimiz tüm marka ve kuruluşların dinamiklerini, kültürünü ve hassasiyetlerini benimseyip bu nüanslara uygun servis vermek için kendimizi geliştiriyoruz.